Ik werk graag met kinderen. En fotograferen was al jarenlang mijn hobby. Foto’s die ik maakte van mijn 5-jarige nichtje Jasmine zorgden zo’n tien jaar geleden al voor veel animo van anderen.

Om de techniek en juiste belichting volledig in de vingers te krijgen, volgde ik diverse cursussen. Daarna was ik er klaar voor: Biebaboe kinderfotografie (sinds 2005). Foto’s van kinderen zoals ze zijn – puur, niet geposeerd. Foto’s die ouders ráken, waarvan zij zeggen: wow, dit is écht mijn kind. Dát is mijn uitdaging! 

Ik ben zelf sinds 2011 moeder van een heerlijke tweeling: Liam en Nina. Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Dat zorgt voor een onstpannen sfeer tijdens de shoot. Een shoot kan plaatsvinden op locatie, in mijn thuisstudio of eventueel bij u thuis (newborfotografie).

Biebaboe staat inmiddels voor veel méér dan kinderfoto’s: De afgelopen jaren heb ik mij toegelegd op zwangerschap, newborn, baby, kinder- en tiener fotografie. Allemaal unieke belevenissen, die je blijvend wilt vastleggen.

Op dit moment fotografeer ik alleen nog op locatie.